2Solar Teamleader Focus plugin

2Solar is een all-in-one verkoop en designplatform voor zonnepaneelinstallateurs. Met 2Solar kunnen installateurs legplannen maken, opbrengsten en terugverdientijd simuleren, offertes opvolgen en nog veel meer. Onze plugin synchroniseert data tussen 2Solar en Teamleader in beide richtingen.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Voor elke getekende 2Solar offerte kan automatisch een factuur en/of deal aangemaakt worden in Teamleader Focus
  • Legplannen, offertes, technische fiches kunnen gesynchroniseerd worden
  • De klantgegevens van 2Solar kunnen automatisch aangemaakt worden in Teamleader Focus.
  • Custom Fields kunnen gesynchroniseerd worden tussen 2Solar en Teamleader Focus
ofVraag een offerte aan

Wat zijn de voordelen?

Kostenbesparend

Het is niet meer nodig om informatie van 2Solar naar Teamleader Focus te kopieren. De door jou gekozen data wordt automatisch synchroon gehouden waardoor je tijd en dus ook geld bespaart.

Facturatie afhandelen met Teamleader Focus

Teamleader Focus is geweldige software om snel voorschotfacturen en facturen mee te maken. Met onze plugin combineer je deze functionaliteit met de mogelijkheden van 2Solar.

Eenvoudige rapportages

De uitgebreide rapportage mogelijkheden van Teamleader laten je toe om eenvoudig rapportage te maken van je 2Solar data en klanten.

Nooit meer dubbele data

Je Teamleader Focus CRM is altijd up-to-date. Gegevens die worden geupdate worden in twee richtingen gesynchroniseerd.

Op maat van uw bedrijfsproces

De 2Solar Teamleader Focus plugin is specifiek op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Je kiest op basis van je bedrijfsproces welke velden moeten gesynchroniseerd worden en op welke manier.

Hoe installeren?

Omdat de 2Solar Teamleader plugin op maat gemaakt moet worden voor uw bedrijf is het noodzakelijk voor ons om eerst een verkennend gesprek met u in te plannen. In dit gesprek maken we een analyse van uw bedrijfsprocessen om te bepalen welke automatiseringen er mogelijk zijn.

ofVraag een offerte aan