Het platform van ALLOcloud laat ons toe om Voice-over-IP (VoIP) diensten aan te bieden voor onze klanten. Geen dure telefooncentrales meer die veel onderhoud vereisen maar een flexibele cloud applicatie om heel uw bedrijfstelefonie in te beheren.

Wat zijn de voordelen van ALLOcloud?

Het unieke aan het ALLOcloud platform is dat het ons, dankzij de grote flexibiliteit, toelaat om klassieke telefonie te integreren met onze andere producten en diensten.

Enkele oplossingen die we voor u kunnen implementeren:

  • Integratie met Odoo en Teamleader. Wanneer een klant naar uw algemene nummer belt wordt de oproep aan de hand van de verantwoordelijke in de klantenfiche automatisch doorverbonden naar de juiste contactpersoon.
  • Integratie met Microsoft Teams. Hybride werkplekken en telewerken zijn meer en meer de norm. We kunnen uw volledige bedrijfstelefonie overzetten naar Microsoft Teams zodat uw medewerkers op kantoor en uw medewerkers die telewerken bereikbaar zijn via traditionele telefonie én videocall.
  • Op maat gemaakte callflows. We implementeren callflows op basis van de behoeften van uw bedrijf. Dit kan met speciale telefoonmenu’s, specifieke boodschappen op basis van de openingsuren, speciale boodschappen op feestdagen of vakantie en nog veel meer.
  • Professionele stemacteur. We verzorgen de opnames van uw telefoonmenu’s en boodschappen met een professionele stemacteur. Om een voorbeeld van een opname te horen, kunt u bellen naar ons algemeen nummer (011 49 56 45).

We laten u graag zien wat Coachall en ALLOcloud voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bel ons even op 011 49 56 45 en druk op 1 voor verkoop.