Cloudsoftware

Omdat elk bedrijf een unieke werkwijze hanteert, verschillen ook de softwarevereisten per bedrijf. Met op maat gemaakte cloudsoftware kan je echter genieten van vele voordelen die je werkprocessen en administratieve taken stroomlijnen en automatiseren.
Software speciaal voor jou gemaakt
  • Kosten-efficiënt op lange termijn
  • Super veilig tegen hackers en aanvallers
  • Flexibele oplossing die altijd doorontwikkeld kan worden
  • Compatibel met bestaande software en bedrijfsprocessen

Waarom een integratie laten bouwen

Gepersonaliseerde oplossing

Met software die speciaal voor jouw bedrijf is ontworpen hoef je geen compromissen te sluiten en laat je het exact ontwerpen zoals je het wilt.

Flexibel

Software op maat kan doorontwikkeld worden met nieuwe functies en modules die afgestemd zijn om de groei van je bedrijf te volgen.

Veilig

Omdat de software specifiek is ontwikkeld voor de behoeften van jouw bedrijf, kunnen eventuele zwakke plekken in de beveiliging beter geïdentificeerd en opgelost worden.

Compatibel

Al vanaf de start van de ontwikkeling wordt ervoor gezorgd dat de software op maat compatibel is met de andere pakketten en bedrijfsprocessen die je al gebruikt.
'Dankzij onze a2advies applicatie kunnen we vastgoed professionals een mooi en gemakkelijk te gebruiken platform aanbieden om voor hun klanten een asbestattest aan te vragen.'Lees de case →
Jelle De Backer - A2Advies

Hoe gaan we te werk?

We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en we zorgen ervoor dat de software-integratie op een gestroomlijnde en efficiënte manier wordt uitgevoerd, met minimaal risico op verstoring van de bedrijfsvoering.

Kennismaking

We maken kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en behoeften. We kijken naar de huidige situatie en de toekomstige groei van je bedrijf. We bespreken de mogelijkheden en de kosten van jouw persoonlijke software oplossing.

Analyse

We definiëren jouw behoeften, stellen een backlog van taken op en ontwikkelen software in kleine stappen. Tijdens elke sprint evalueren we de voortgang en verzamelen we feedback van jou om het product te verbeteren en de volgende sprint te plannen.

Implementatie

Dankzij Agile softwareontwikkeling spelen we snel in op veranderingen en zorgen we ervoor dat de software gebruiksvriendelijk is voor jouw medewerkers. Frequent contact en samenwerking helpen ons aan jouw behoeften te voldoen en feedback te gebruiken voor verbetering.

Ondersteuning

Bij ons kun je ook na het project terecht voor begeleiding en ondersteuning. We blijven beschikbaar voor doorontwikkeling of aanpassingen wanneer er nieuwe noden opduiken.
Kennismaking

Deze bedrijven gingen jou al voor

Maatwerk cases

Laten we praten

We bespreken graag jouw project!
Vul hier het formulier in of plan meteen een videogesprek