Odoo

Odoo is een complete cloud oplossing voor al je bedrijfsactiviteiten en kan perfect meegroeien met je bedrijf. Het is als het ware een grote blokkendoos waar je afhankelijk van de functionaliteit die je nodig hebt bepaalde apps wel of niet installeert.
All-in-one bedrijfssoftware
  • Volledig geïntegreerd
  • Volledig uitgerust
  • Groeit mee met je bedrijf
  • Kosteneffectief
  • Eenvoudig te gebruiken

Ontdek de mogelijkheden

'Dankzij de concrete en meteen toepasbare voordelen die Odoo met zich meebrengt, zijn we nu gewapend om op een efficiënte manier te groeien én om al onze bedrijfsprocessen overzichtelijk te houden.'Lees de case →
Gunther Pauli - Vupa brandbeveiliging

Hoe gaan we te werk?

We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en we zorgen ervoor dat de software-integratie op een gestroomlijnde en efficiënte manier wordt uitgevoerd, met minimaal risico op verstoring van de bedrijfsvoering.

Kennismaking

We maken kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en behoeften. We kijken naar de huidige situatie en de toekomstige groei van je bedrijf. We bespreken de mogelijkheden en de kosten van Odoo.

Analyse

We analyseren de huidige situatie en we kijken naar jouw huidige processen en de mogelijkheden om deze te automatiseren. We doen een ROI analyse van de Odoo implementatie.

Implementatie

We implementeren Odoo en zorgen ervoor dat alle processen goed werken. We zorgen ervoor dat je medewerkers de applicatie goed kunnen gebruiken.

Ondersteuning

We bieden ondersteuning en begeleiding voor jou en je medewerkers bij het gebruik van Odoo.
Kennismaking

Deze bedrijven gingen jou al voor

Laten we praten

We bespreken graag jouw project!
Vul hier het formulier in of plan meteen een videogesprek