Onze missie

Wij willen bedrijven en ondernemers slimmer helpen werken met behulp van technologie, zodat ze meer tijd overhouden voor zichzelf en hun klanten en zich kunnen focussen op hun core business.

Onze kernwaarden

Een vaste contactpersoon

We geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Persoonlijk advies en support zijn slechts een telefoontje van jou verwijderd. We bouwen aan lange termijn klantenrelaties en gaan tot het uiterste voor elk project.

Privacy en veiligheid

We vinden het zeer belangrijk dat je gegevens goed beveiligd zijn. Privacy en veiligheid staan centraal bij elke softwareoplossing die we uitdenken, bij elke applicatie die we ontwikkelen en bij onze interne systemen.

Integriteit

We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. We communiceren altijd open, to the point en transparant, altijd met respect voor alle betrokken partijen.

Partners en technologieën

Onze passie voor bleeding edge technologieën drijft ons om voortdurend te innoveren en ons aanbod te verbeteren. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste en meest geavanceerde technologieën en platformen die bedrijven en ondernemers kunnen helpen om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en hun productiviteit te verhogen. Door het aanbieden van deze technologieën en platformen helpen we onze klanten om competitief te blijven in hun vakgebied.
Typescript
Typescript / Javascript
Python
Python

Deze bedrijven gingen jou al voor

Bij ons staan onze klanten centraal en we zijn er trots op om te kunnen samenwerken met bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren. Door onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid hebben we een betrouwbare reputatie opgebouwd en een groeiend netwerk van tevreden klanten.

Cases en pers

Schoonmaak Zorg
Case
/
Teamleader
/
Maatwerk

Schoonmaak Zorg

Schoonmaakzorg is een dienstenchequebedrijf dat ondersteuning biedt bij het huishouden, gaande van boodschappen tot huishoudelijke taken op een persoonlijke, betrouwbare en kwaliteitsvolle wijze.
Meer info →
H&S Powersolutions
Case
/
Teamleader
/
Pers

H&S Powersolutions

Ontdek hoe Coachall hen heeft geholpen het maximale uit Teamleader te halen. 
Meer info →
A2Advies leadplatform
Case
/
Teamleader
/
Maatwerk

A2Advies leadplatform

Asbestexpert A2Advies contacteerde ons om een offerte-applicatie op maat te maken die naadloos integreert in hun Teamleader flow. Lees er alles over in deze case.
Meer info →

Laten we praten

We bespreken graag jouw project!
Vul hier het formulier in of plan meteen een videogesprek