Onze missie

Bedrijven en ondernemers slimmer helpen werken met behulp van technologie, zodat ze meer tijd overhouden voor zichzelf en hun klanten en zich kunnen focussen op hun core business.

Onze kernwaarden

Personal Touch

We geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. We staan altijd klaar voor advies en support. We bouwen aan lange termijn klantenrelaties en gaan tot het uiterste voor elk project.

Privacy en veiligheid

We vinden het zeer belangrijk dat je gegevens goed beveiligd zijn. Privacy en veiligheid staan centraal bij elke softwareoplossing die we uitdenken en bij elke applicatie die we ontwikkelen.

Integriteit

We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. We communiceren altijd open, to the point en transparant, altijd met respect voor alle betrokken partijen.

Onze partners

Wat onze klanten zeggen

Coachall hielp ons bij de implementatie van Teamleader voor Modulex België. Dankzij Coachall versturen we in een handomdraai professioneel uitziende offertes in verschillende talen en wanneer we met vragen zitten of problemen tegenkomen kunnen we altijd rekenen op hun uitstekende support. Kortom een leuke samenwerking en topservice!

Johan Lambrechts

Modulex Belgium