Onze missie

Wij willen bedrijven en ondernemers slimmer helpen werken met behulp van technologie, zodat ze meer tijd overhouden voor zichzelf en hun klanten en zich kunnen focussen op hun core business.

Onze kernwaarden

Een persoonlijke aanpak

Wij hechten enorm veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Jouw project wordt begeleid door een vaste contactpersoon die telefonisch bereikbaar is. Onze overtuiging is dat persoonlijk advies en support de sleutel zijn tot succesvolle, langdurige klantrelaties.

Toewijding aan veiligheid

Veiligheid en privacy zijn voor ons een prioriteit. Wanneer mogelijk, maken we gebruik van Europese platformen en hosten we je gegevens en applicaties in België of de EU. Deze criteria zijn voor ons van vitaal belang bij het verkennen van nieuwe technologieën en oplossingen.

Duurzaamheid en continuïteit

Onze aanpak is gericht op het versterken van de bestaande kennis van onze klanten. We maken gebruik van industrie leidende technologieën en streven altijd naar oplossingen die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook schaalbaar en toekomstbestendig op de lange termijn.

Partners en technologieën

Onze passie voor bleeding edge technologieën drijft ons om voortdurend te innoveren en ons aanbod te verbeteren. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste en meest geavanceerde technologieën en platformen die bedrijven en ondernemers kunnen helpen om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en hun productiviteit te verhogen. Door het aanbieden van deze technologieën en platformen helpen we onze klanten om competitief te blijven in hun vakgebied.
Typescript
Typescript / Javascript
Python
Python

Deze bedrijven gingen jou al voor

Bij ons staan onze klanten centraal en we zijn er trots op om te kunnen samenwerken met bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren. Door onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid hebben we een betrouwbare reputatie opgebouwd en een groeiend netwerk van tevreden klanten.

Cases en pers

Coachall 🤝 VanRoey
Teamleader
/
Pers

Coachall 🤝 VanRoey

Coachall ontzorgt vanaf nu alle bestaande en toekomstige Teamleader Focus klanten van VanRoey
Meer info →
2Solar - Teamleader Focus integratie
Teamleader
/
Maatwerk

2Solar - Teamleader Focus integratie

Koppeling tussen 2Solar en Teamleader Focus om vlot te kunnen plannen en snel te kunnen factureren
Meer info →
Schoonmaak Zorg
Case
/
Teamleader
/
Maatwerk

Schoonmaak Zorg

Schoonmaakzorg is een dienstenchequebedrijf dat ondersteuning biedt bij het huishouden, gaande van boodschappen tot huishoudelijke taken op een persoonlijke, betrouwbare en kwaliteitsvolle wijze.
Meer info →

Laten we praten

We bespreken graag jouw project!
Vul hier het formulier in of plan meteen een videogesprek