Teamleader Focus

Met Teamleader Focus heb je alles wat je nodig hebt voor klantenbeheer, projectmanagement en facturatie binnen handbereik. Deze handige alles-in-één tool is ontworpen voor freelancers, eenmanszaken en KMO's en biedt een uitgebreide suite van functies om je bedrijf efficiënter te runnen.
Run een bedrijf,
geen papierwinkel
  • Relevante bedrijfsinformatie op één centrale locatie
  • Online offertes en facturen in een duidelijk overzicht
  • Gemakkelijk facturen verzenden en opvolgen
  • Koppel Teamleader Focus met de software die je bedrijf al gebruikt

Ontdek de mogelijkheden

'Met Teamleader hebben we de juiste tool om de volgende stap te zetten met onze onderneming. Dankzij Coachall zijn onze offertes nu ook even aantrekkelijk als een brochure.'Lees de case →
Kim Vermoesen - Cockheyt Biopools

Hoe gaan we te werk?

We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en we zorgen ervoor dat de software-integratie op een gestroomlijnde en efficiënte manier wordt uitgevoerd, met minimaal risico op verstoring van de bedrijfsvoering.

Kennismaking

We maken kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en behoeften. We kijken naar de huidige situatie en de toekomstige groei van je bedrijf. We bespreken de mogelijkheden en de kosten van Teamleader Focus.

Analyse

We analyseren de huidige situatie en we kijken naar jouw huidige processen en de mogelijkheden om deze te automatiseren.

Implementatie

We implementeren Teamleader Focus en zorgen ervoor dat alle processen goed werken. We zorgen ervoor dat je medewerkers de applicatie goed kunnen gebruiken.

Ondersteuning

We bieden ondersteuning en begeleiding voor jou en je medewerkers bij het gebruik van Teamleader Focus.
Kennismaking
Teamleader iPhone applicatie

Probeer nu 14 dagen gratis

Als je een Teamleader proefversie start krijg je volledige toegang tot alle functies van de app. Dit geeft je de kans om zelf te ervaren hoe Teamleader jouw bedrijf kan helpen en hoe het je leven gemakkelijker kan maken. Na de proefperiode kan je dan beslissen of het de juiste keuze is voor jouw bedrijf.

Deze bedrijven gingen jou al voor

Teamleader cases

Laten we praten

We bespreken graag jouw project!
Vul hier het formulier in of plan meteen een videogesprek