Teamleader Focus integratie

Wij bouwen integraties op maat zodat de bedrijfsoftware die je al gebruikt samenwerkt met Teamleader Focus. Als de software een open API heeft, bouwen wij de connectie die nodig is om te kunnen communiceren met Teamleader Focus. Op deze manier hoef je data maar één keer in te geven en vind je altijd de juiste informatie terug op één centrale plek.

Bespaar tijd en geld met software die samenwerkt

  • Specifiek op maat van jouw bedrijf
  • Nooit mee dezelfde informatie op twee plekken invoeren
  • Alle informatie is centraal beschikbaar in Teamleader Focus
  • Enorm veel mogelijkheden

Waarom een Teamleader Focus integratie laten maken?

Specifiek om maat van jouw bedrijf

Zolang de applicatie of tool die je gebruikt een API beschikbaar heeft kunnen wij een integratie bouwen. We analyseren je bedrijfsflow en bouwen op basis van deze analyse de integratie volledig op maat.

Nooit meer dezelfde informatie op twee plekken invoeren

Klantgegevens kopiëren van een softwarepakket naar een ander behoren tot het verleden. Je contacten van Teamleader Focus direct beschikbaar in je planningstool? Dit en nog veel meer behoort tot de mogelijkheden met een integratie op maat.

Alle informatie is centraal beschikbaar in Teamleader Focus

Zoeken naar de juiste informatie op het juiste moment is kinderspel als alle informatie van de applicaties die je gebruikt centraal worden bewaard. Met een integratie op maat zorgen wij dat de informatie van je bedrijfsapplicaties beheert kunnen worden in Teamleader Focus.

Enorm veel mogelijkheden.

Elk bedrijf heeft specifieke processen en werkwijzes, elk bedrijf gebruikt een unieke combinatie van tools en software. Als de software een API heeft, bouwen wij een integratie met de specifieke mogelijkheden die belangrijk zijn voor jouw bedrijf en manier van werken.